18.08.2010

Queresma, İnsanlık Dışı Golleri Gururla Sunar!




Beşiktaş'a gelişi olay olmuştu. İlk başta Türkiye'ye gelmeyi reddetmiş sonrasında Avrupa'dan beklediği bir teklif gelmeyince Beşiktaş'a gelmeye ikna olmuştu.

İmza töreni Real Madrid'in Cristiano Ronaldo'ya yaptığı imza töreninden farksızdı. İşte o imza töreninde Quaresma'nın ağzından dökülen 'Sahada şampiyon olmak için kanımı akıtacağım' sözleri bugünlerde gerçek oluyor.

Beşiktaş'ın geride kalan maçlarda en çok mücadele eden, varını yoğunu en fazla feda eden, terinin son damlasına kadar koşan Quaresma UEFA Avrupa Ligi'nde 2 ayrı maçta birbirinden güzel 2 gol attı ki herkes o golleri hayranlıkla izledi.

İlk videodaki gol 3. eleme turunda Viktoria Plzen ile oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 kazandığı maçta atıldı. Kendisine has 'trivela vuruşu' (ayağının dışı ile) takımını 1-0 öne geçiren Q7 aynı maçta Delgado'nun golünün asistini de yapmıştı.

O maçtan 12 gün sonra Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Helsinki'yi ağırlıyordu. 35'te Hilbert ile 1-0 öne geçen Beşiktaş, Buca maçında Bobo'ya müthiş gol pası veren Guti'nin 66. dakikada Quaresma'ya yaptığı asistle 2-0 öne geçiyordu. Bu golün asisti olur mu olmaz mı bilemem ama istatistiklere asist diye geçeceği kesin. 2. videodaki Quaresma golünü ben kaç defa izlediğimi hatırlamıyorum.

Quaresma ve insanlık dışı golleri devam edecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails