17.08.2010

UEFA 'Yılın En İyi Oyuncuları' Adayları!

UEFA'nın 1997-1998 sezonundan itibaren vermeye başladığı ve bir önceki sezonun 'En İyi Futbolcuları'nın belirlendiği ödüllerin 2010 adayları belli oldu.

Şampiyonlar Ligi grup kuralanının çekildiği 26 Ağustos gecesi sahiplerini bulacak ödüller için UEFA, her mevki için aday olan 3 futbolcuyu açıklamış.

UEFA'nın açıkladığı 12 adayın 5'i geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni şampiyon tamamlayan Inter'in oyuncusu. Yarı finalde elenen Barcelona'dan 4 futbolcu yer alırken finalist Bayern Münih'ten sadece tek oyuncu yer aldı adaylar içinde.

Geçen sezon Edwin Van der Sar'ın kazandığı 'En iyi kaleci' ödülü için adaylar; Julio Cesar (Inter), Victor Valdes (Barcelona), Hugo Lloris (O.Lyon)

Geçen sezon Terry'nin kazandığı 'En iyi savunmacı' ödülü için adaylar; Lucio (Inter), Maicon (Inter), Pique (Barcelona)

Geçen sezon Xavi'nin kazandığı 'En iyi orta saha' ödülü için adaylar; Wesley Sneijder (Inter), Xavi (Barcelona), Arjen Robben (Bayern Münih)

Geçen sezon Messi'nin kazandığı 'En iyi forvet' ödülü için adaylar; Diego Milito (Inter), Messi (Barcelona), Wayne Rooney (Manchester United)

Benim tahminim bu 4 ödül de Inter'li oyunculara gidecek gibi. Belki defansta Pique sürprizi olabilir. Wesley Sneijder 'En İyi Orta Saha' ödülünün yanı sıra geçen sezon Messi'nin kazandığı 'En İyi Kulüp Oyuncusu'na da sahip olacaktır diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails