31.08.2010

Misimovic ve Insua İstanbul'da!

Transfer sezonunun kapanmasına 24 saatten az bir süre kala Galatasaray bir gecede 2 transfer bombası birden patlattı. İnsanın aklına 1 günlüğüne Haldun Üstünel'i tekrar transfer komitesinin başına mı geçirdiler sorusu geliyor ister istemez :)

Misimovic transferi günlerdir söyleniyordu. Diego'nun Wolfsburg'a transfer olması ile de takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Wolfsburg yönetimi aynı ligde yer alan Schalke'ye Misimovic'i satmayınca Galatasaray bu transferde en avantajlı takım durumuna gelmişti. Ve bu gece Boşnak yıldız menajeri ile birlikte 02.00 sularında özel bir uçakla İstanbul'a indi.

Misimovic'in gelişinden sadece 135 dakika sonra Galatasaray bir oyuncuyu daha İstanbul'a getirdi imza attırmak için. Bu oyuncu daha önce ismi hiçbir yerde geçmeyen sürpriz bir isimdi. Liverpool'da forma giyen Arjantinli sol bek oyuncusu Insua. Aslında twitter kullanan kişiler için en azından 5 saattir sürpriz değil. Çünkü Insua bundan tam 5 saat önce kişisel twitter hesabına bindiği uçaktan aynen şu mesajı yazmıştı: "Devamlılık uğruna İstanbul yolundayım. Umarım herşey yolunda gider"

Misimovic ile beraber sabah sağlık kontrolünden geçecek oyuncunun 1 yıllık kiralık olarak forma giyeceği konuşuluyor. Hakan Balta'nın formsuzluğu ve Denizlsipor'dan alınan Çağlar'ın sakat olması yönetimi sol bek arayışlarına itmiş belli ki.

Henüz resmi sitede bir açıklama yok ama resmi transferlerin biteceği saat 17.00'a kadar 2 oyunucunun toplu şekilde imza atacağını söylemek zor değil. Bu 2 ismin yanına başka bir transfer gelir mi bekleyip göreceğiz. As gazetesi Kameni ismi attı ortaya. Bizim basınımızda da Annan ismi çok fazla ön planda. Ibricic ismi de yalan oldu orası kesin.

Misimovic ve Insua kulübümüze hayırlı olsun. İkisi de iyi transferler ama biraz geç kalındı sanki bu oyuncuların transfer edilmesi. En azından son günde Barusso, Bratu, Petre gibi elde patlayan bomba isimler alınmadı. Bu bile mutluluk verici :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails