3.09.2010

Hamit'in Kazakistan Maçındaki Harika Golü!


A Millilerimiz 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri ilk maçında deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 ile geçti. Kaleci Onur gününde olmasa 3. golün de geç geldiği düşünülürse çok sıkıntıya giren bir maç olabilirdi.

Grubun belki de en zayıf rakibi olan Kazakistan ile ilk maçı oynamamız bizim için şans. Yine de böyle zayıf rakibe karşı duran top zaafımız devam etmekte.

Almanya'nın bu grubu rahat lider bitireceği düşünülürse gruptaki en ciddi rakibimiz Belçika ile Salı günü maçımız var. Şu görüntü itibarı ile Milli Takım hiç umut vermiyor. Belçika da Fellaini, Hazard, Lukaku gibi isimler karşısında ağır defansımız ne yapacak merak konusu. Özellikle Hakan Balta'nın kanadında oynayan Hazard çok iş açıcak işimize belli.

Kazakistan maçında ilk gol Ömer Erdoğan'ın kafa vuruşunu tamamlayan Arda'dan gelirken, son golde başroldeki isim yine Arda'ydı. Bu sefer asisti yapan isim Arda'yken golü kaydeden isim Nihat idi.

Maçın 2. golünü kaydeden Hamit Altıntop'un golünü defalarca izlesek bıkmayız herhalde. Kornerden gelen ortaya ceza sahası dışından gelişine harika vurdu Bayern Münih'te oynayan oyuncumuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails