24.08.2010

PES (Pro Evulation Soccer) 2011 Türkçe Olacak!

Tüm oyunseverlerin merakle beklediği PES 2011 oyunun tanıtım videosunu geçen hafta paylaşmıştık

Türkiye'de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan bu oyunun yapımcı şirketi 'KONAMI' oyunun tamamen Türkçe versiyonunun da olacağını duyurdu. Play Station 3, Xbok 360 ve bilgisayar versiyonlarının hepsinde oyun içi metinler Türkçe hazırlandı.

7 Ekim'de piyasaya sürülmesi düşünülen PES 2011'e bu sene lisansı alınan Libertadores Kupası, Uefa Avrupa Ligi ve Avrupa Süper Kupası oynanabilirliği eklendi. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi eklenmişti oyuna. Türkiye Süper Ligi ise hala oyuna eklenmiş değil.

Oyuna eklenen en ilginç özelliklerden biri ise animasyon şekilde soyunma odasında geçen konuşmalar. Videodan anlayabildiğim kadarı ile sadece 'Master Lig'de geçerli bu. Oyuncuların konuşması alt yazı olarak ekrana yansıyor. Bunların da tamamen Türkçe olacağını hatırlatalım.

Ayrıca kendi stadınızı yaratabiliyorsunuz. Hatta stadın arka fonunu bile istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz. Süper Mario oyunu tadında bir arka fon bile var. Ayrıca işin fantezi boyutunu düşünerek oyuncuların kafasını balkabağı, maçta oynadığınız topu rugby topuna ya da şekere bile dönüştürebiliyorsunuz :)

Oyunun tüm özelliklerinin yer aldığı 'trailer' için aşağıdaki linki tıklamanızı tavsiye ederim. İzlerken hayran kaldım ben.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails